Energjisë diellore për Produktet e shtëpive

energjisë diellore është përdorur nga njerëzit dhe çdo qenie tjetër e gjallë që nga fillimi i tij. energjisë diellore është ngrohje dhe dritë nga Dielli. Toka merr 174 petawatts (Rob lufte) e rrezatimit diellor në atmosferën e lartë dhe të cilat 70% është zhytur nga retë, oqeaneve dhe masat e dheut. Energjisë nga dielli është harnessed në dy mënyra; Ngrohjes dhe të Lehta energjisë.

lexo më tepër »

Marrja e një Oven diellore

Furra diellore e cila është quajtur edhe si tenxhere diellor, është një instrument, që punon me ndihmën e dritës së diellit. Përfitim i madh i furrës diellor është se ajo nuk ka konsumuar asnjë lloj karburanti dhe as nuk konsumojnë energji elektrike dhe për këtë arsye është një aplikim kosto-efektive. furrë diellore provon konkurruese në lidhje me aftësinë për të gatuaj pothuajse çdo gjë që një furrë konvencionale mund të. furrë diellore ose tenxhere diellor është gjetur në shumë lloje të ndryshme të cilat përfshijnë sobave alegorik, kazanat diellore, sobave kuti dhe sobave hibrid. Tani, më e ditur rëndësinë dhe përfitimet e furrës diellor, ju duhet të jeni të etur të dinë si të bëjnë një furrë diellor. Pra, le të kemi një vështrim në procedurën e.

lexo më tepër »

Energjisë diellore për Homes

energjisë diellore është një kombinim i ngrohjes dhe energjisë potenciale, që vjen në sipërfaqe të tokës në formën e rrezet e diellit. Kur rrezet e diellit apo jo rrezatimi i diellit arrin sipërfaqen e tokës, në shndërrohet në dritë të ngrohjes dhe të energjisë. Energjisë për ngrohje dhe dritë, mund të shfrytëzohen nga të teknikave të ndryshme, për të prodhuar forma të përdorshëm të energjisë. Shumë shkencëtarë kanë përpunuar dhe theksoi përparësitë e energjisë diellore si burim i energjisë dhe një lëndë e parë për prodhimin e energjisë përdorshme.

lexo më tepër »

Energji diellore Pro dhe kundër

Thëngjill, vaj, Naftë, vajguri, gaz natyror - të gjithë ata janë asgjë, por burime të fundme të energjisë. Shkalla në të cilën ata janë duke u përdorur nga njerëz në të gjithë botën, ata janë me siguri në prag të tharjes deri më shpejt se sa më vonë. Pra, a ka një zgjidhje për këtë problem? Mirë, po ka. A nuk jemi të gjithë të mësojnë në mënyrë mbrapa në shkollë në lidhje me erë, uji dhe rrezet e diellit duke u burimet e ripërtëritshme të energjisë? Dhe se si energjia e erës, energjia hidrike dhe energjia diellore do të në kohë të provojë të jetë e vetmja zgjidhje për problemet e njeriut të energjisë? Po ne e bëmë. Në dritën e të dy erës dhe të energjisë hidrike rregullisht duke u përdorur në të gjithë botën në mjaft fushat e aplikimit të disa, ajo është në fakt energjia diellore që është synuar si ka potencial më të lartë në mesin e të tre. Prandaj, në këtë shënim, le të kemi një vështrim në disa pro energjisë diellore dhe të këqijat.

lexo më tepër »

Si Energji diellore Punëve

Nevojë për një burim alternativ i energjisë nuk ishte aq e rëndësishme për njerëzimin, ashtu siç është sot. Karburantet fosile, të cilat janë duke u përdorur që prej mijëra vjet, janë gati për të marrë rraskapitur. Më e rëndësishmja, ata janë duke kontribuar në rreziqe të ndryshme në planet, ato të shquar të ngrohjes globale dhe të ndotjes që. Në një skenar të tillë, kërkim për një burim alternativ i energjisë, e cila është një pastër, efikas të energjisë dhe të ripërtëritshme të, është bërë prioritet të lartë për njerëzimin. Një burim i tillë i energjisë është energjia diellore. Para se të shkojë në të si energjia diellore punon, ne duhet të dimë se çfarë është energjia diellore dhe nëse kjo është e drejtë burim alternativ i energjisë.

lexo më tepër »

Avantazhet e energjisë diellore

energjisë diellore është energjia e fituar nga dielli që është harnessed dhe konvertohet në energji termike ose elektrike. Në kushtet e saj më të thjeshtë, energjia diellore, siç sugjeron emri, mund të përkufizohet si energjia e marrë nga dielli. Nëse dëshironi të dini se si e energjisë diellore punon në të shkurtër, pastaj vini re se energjia apo fuqia nga Dielli është i mbledhur me ndihmën e panele diellore dhe të përdorur për prodhimin e energjisë elektrike. Është vërtetuar gjithashtu se energjia diellore është më e mirë në krahasim me energji e krijuar nga burime të tjera. Pra, pikërisht atë që janë disa nga avantazhet e energjisë diellore? Le të hedhim një vështrim në pro energjisë diellore dhe të këqijat në detaje.

lexo më tepër »

Solar Energy & Mjedisi

Përdorimi i energjisë diellore prodhon asnjë ndotjes së ajrit ose të ujit dhe jo gazeve serë, por ka disa ndikime indirekte në mjedis. Për shembull, ka disa materiale toksike dhe kimikateve, dhe tretës të ndryshme dhe alkoolet që janë përdorur në procesin e prodhimit të qelizave fotovoltaike (PV), e cila konvertohet në rrezet e diellit në energji elektrike. Sasi të vogla të këtyre materialeve mbeturina janë prodhuar.

lexo më tepër »

video Feature
Sponsored Links
Amazon Product Search